PREMIER LEAGUE Magasinet

OPLAG
25.000

UDGIVES
7. AUGUST
2020

132
SIDER

FOLIERING
MED INDSTIK

Premier League-magasinet tager dig med ind bag kulissen i Premier League. Hvem træffer beslutningerne, hvordan er det at spille i verdens hårdeste liga, hvordan kommer danskerne til at klare sig, og hvorfor er engelsk fodboldkultur så fantastisk?

Vi tager læserne med til Storbritannien, så man kan smage, dufte og høre, hvad der gør Premier League så unikt.

Magasinet er et must-have for de mange danskere, der elsker engelsk fodboldkultur. Vi bringer interviews og historier om de store stjerner, Manchester United, Liverpool og de andre klubber, og har selvfølgelig alt om danskerne i verdens stærkeste liga. Som en ekstra bonus er der over 40 siders optakt til La Liga, Bundesligaen og Serie A, hvor læseren får idealopstillinger, analyser og historier om de vigtigste spillere og største klubber.

Se priser og annonceformater her

 


MÅLGRUPPE
Målgruppen er 85% mænd fra 18-60+ år, 15% kvinder i alderen 18-60+ år. Med personlig indkomst mellem 299.000 - 500.000 om året. Landsdækkende medie, med ligelig fordeling af læsere Øst/Vest for Storebælt. 


MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION
Oplaget på 25.000 magasiner distribueres og forhandles i butikker fordelt over hele landet. Magasinet markedsføres via egne medier. Der markedsføres ligeledes i den trykte avis Tipsbladet.


 

KONTAKT OS:
Kontakt os for yderligere informationer om Premier League magasinet.

Martin Ølgaard
Telefon: 22 72 17 23
E-mail: mar@wecom.dk

 

Bo Møller
Telefon: 22 17 84 62
E-mail: bm@wecom.dk

Se uddrag af PREMIER LEAGUE magasinet